Als de brandweer zo snel

Klant: Sappenproducent

Toen de eigenaar van een sappenmerk ons vertelde dat zijn winkel met voedzame kwaliteitssappen over vijf weken zou openen, hebben we geen dag ongemoeid voorbij laten gaan. We zijn direct gaan schetsen, want het moest een bijzondere fles worden, afwijkend van alle andere fruitsapflessen. Het werd een vierkante fles met de naam erin gedrukt. De prachtige fles werd akkoord bevonden en het ontwerp ging naar de matrijzenmaker, waarna er werd proef geblazen. Na controle werden de modellen meteen in productie genomen. Het project vroeg om onze flexibiliteit en het slim kenteren van de planning. Van eerste gesprek tot levering; alles was sneller dan snel geregeld.

Binnen 5 weken stonden  in Amsterdam de flesjes op de plank.

Meer cases

Planning is alles

Toen de oorspronkelijke petflessenleverancier een fabrikant van allesreinigers de flessen niet snel genoeg kon leveren, wendden zij zich tot ons. Er stonden boodschappenpakketten bij een supermarkt ingepland voor januari en daarin moesten 500.000 stuks allesreiniger worden opgenomen.

Bekijk case

Bijzonder ontwerp vraagt extra aandacht

Een specialist van verse ambachtelijke dressings en sauzen vroeg ons een ouderwetse melkbus te maken, maar dan van pet, voor een yoghurtsaus. Een petfles melkbus. Erg leuk idee, maar ook realistisch?

Bekijk case

Topsport vraagt om snelheid en flexibiliteit

Voor toonaangevende levensmiddelenproducenten oefent Dumocom topsport uit. Jaarlijks produceren we miljoenen eenheden, verdeeld over vele soorten flessen. De hoge doorloopsnelheid en strakke planning vragen om veel flexibiliteit.

Bekijk case

Wilt u dat wij contact met u opnemen?