Leer ons kennen

Dumocom ontwikkelt petflessen. Niet zomaar, maar zo slim mogelijk. En met slim bedoelen we efficiënt, duurzaam en mooi. Wij dagen onszelf constant uit om met kleine of grote ideeën eenvoudiger te produceren, leaner te werken, beter te vervoeren en grenzen te verleggen. Daarmee maken we onze klanten tevreden en dragen we bij aan een betere wereld. Slim, van Dumocom.

WE MAKEN U STERKER

We maken u wendbaar

Omdat wij stabiel zijn, kunt u flexibel zijn. Daar komt het op neer. Dumocom groeit organisch en wij koesteren te allen tijde onze stabiliteit met klanten, medewerkers en leveranciers. Met hen hebben we korte lijnen, maken we snelle beslissingen en zorgen we voor gestroomlijnde processen. Onze organisatie is slim ingericht en we vermijden bureaucratie. Zo bieden we snelheid en flexibiliteit.

We maken u competetief

Door een zeer efficiënt productieproces, een ingenieus ingericht machinepark en kleine voorraden zijn we in staat om snel, flexibel en duurzaam te produceren. Onze relatief kleine kantoororganisatie doet de rest.

We gaan voor partnership

Elk verzoek, elke suggestie van klanten, medewerkers of leveranciers wordt serieus overwogen. Dat resulteert regelmatig in nieuwe inzichten of verbeterde processen en altijd in een leuke samenwerking. Het vraagt van ons dat we initiatiefrijke mensen met ondernemersgeest aan boord nemen en hen vrijheid geven.