Topsport vraagt om snelheid en flexibiliteit

Klant: Levensmiddelenfabrikant

Voor toonaangevende levensmiddelenfabrikanten oefent Dumocom topsport uit. Jaarlijks produceren we miljoenen eenheden, verdeeld over vele soorten flessen. De hoge doorloopsnelheid en strakke planning vragen om veel flexibiliteit van onze kant. Daarnaast wenst onze klant een afwijkende inpakwijze. Wij zorgen voor een goede voorraad, snelheid en een zeer goede planning. Regelmatig komt er een nieuw model in de markt dat binnen 8 weken operationeel moet zijn. Dit is voor Dumocom geen probleem. Het is eigenlijk net topsport.  

Meer cases

Planning is alles

Toen de oorspronkelijke petflessenleverancier een fabrikant van allesreinigers de flessen niet snel genoeg kon leveren, wendden zij zich tot ons. Er stonden boodschappenpakketten bij een supermarkt ingepland voor januari en daarin moesten 500.000 stuks allesreiniger worden opgenomen.

Bekijk case

Bijzonder ontwerp vraagt extra aandacht

Een specialist van verse ambachtelijke dressings en sauzen vroeg ons een ouderwetse melkbus te maken, maar dan van pet, voor een yoghurtsaus. Een petfles melkbus. Erg leuk idee, maar ook realistisch?

Bekijk case

Als de brandweer zo snel

Toen de eigenaar van een sappenmerk ons vertelde dat zijn winkel met voedzame kwaliteitssappen over vijf weken zou openen, hebben we geen dag ongemoeid voorbij laten gaan. We zijn direct gaan schetsen, want het moest een bijzondere fles worden.

Bekijk case

Wilt u dat wij contact met u opnemen?