Planning is alles

Klant: Fabrikant van allesreinigers

Toen de oorspronkelijke petflessenleverancier een fabrikant van allesreinigers niet snel genoeg kon leveren, wendden zij zich tot ons. Er stonden boodschappenpakketten bij een supermarkt ingepland voor januari en daarin moesten 500.000 stuks allesreiniger worden opgenomen. Met nog anderhalve maand te gaan wilde de klant vooral graag snel duidelijkheid of er tijdig uitgeleverd kon worden. Wij hebben met planningen geschoven, overlegd met derden en ruimte gemaakt voor de productie van deze order. Binnen enkele uren na het eerste telefoontje konden we vertellen dat we de producten konden leveren. Dat resulteerde in een goede eerste levering en een langdurige samenwerking tot op de dag van vandaag.

Meer cases

Als de brandweer zo snel

Toen de eigenaar van een sappenmerk ons vertelde dat zijn winkel met voedzame kwaliteitssappen over vijf weken zou openen, hebben we geen dag ongemoeid voorbij laten gaan. We zijn direct gaan schetsen, want het moest een bijzondere fles worden.

Bekijk case

Bijzonder ontwerp vraagt extra aandacht

Een specialist van verse ambachtelijke dressings en sauzen vroeg ons een ouderwetse melkbus te maken, maar dan van pet, voor een yoghurtsaus. Een petfles melkbus. Erg leuk idee, maar ook realistisch?

Bekijk case

Topsport vraagt om snelheid en flexibiliteit

Voor toonaangevende levensmiddelenfabrikanten oefent Dumocom topsport uit. Jaarlijks produceren we grote hoeveelheden, verdeeld over vele soorten flessen. De hoge doorloopsnelheid en strakke planning vragen om veel flexibiliteit.

Bekijk case

Wilt u dat wij contact met u opnemen?