Bijzonder ontwerp vraagt extra aandacht

Klant: Specialist van ambachtelijke dressings

Een specialist van verse ambachtelijke dressings en sauzen vroeg ons een ouderwetse melkbus te maken, maar dan van pet, voor een yoghurtsaus. Een petfles melkbus. Erg leuk idee, maar ook realistisch? Wij beoordeelden het ontwerp op maakbaarheid en gebruiksgemak om zo een optimaal blaas- en afvulproces te realiseren. Met enkele slimme wijzigingen werd het oorspronkelijke ontwerp geoptimaliseerd en de functie van de fles verbeterd, zonder te tornen aan het melkbus-idee. Hiermee ziet een nieuwe generatie petflessen het licht.

Meer cases

Als de brandweer zo snel

Toen de eigenaar van een sappenmerk ons vertelde dat zijn winkel met voedzame kwaliteitssappen over vijf weken zou openen, hebben we geen dag ongemoeid voorbij laten gaan. We zijn direct gaan schetsen, want het moest een bijzondere fles worden.

Bekijk case

Planning is alles

Toen de oorspronkelijke petflessenleverancier een fabrikant van allesreinigers de flessen niet snel genoeg kon leveren, wendden zij zich tot ons. Er stonden boodschappenpakketten bij een supermarkt ingepland voor januari en daarin moesten 500.000 stuks allesreiniger worden opgenomen.

 

Bekijk case

Topsport vraagt om snelheid en flexibiliteit

Voor toonaangevende levensmiddelenproducenten oefent Dumocom topsport uit. Jaarlijks produceren we miljoenen eenheden verdeeld over vele soorten flessen. De hoge doorloopsnelheid en strakke planning vragen om veel flexibiliteit.

Bekijk case

Wilt u dat wij contact met u opnemen?